Miercuri, 2018-09-19, 6:35 PM
PENTRU BARBIERIT
Principală
| RSS
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. PFA Urcan Vasile isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.
 
Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, elemente grafice, baze de date - este proprietatea PFA Urcan Vasile si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, legea nr. 8/1996. Folosirea fara acordul PFA Urcan Vasile a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. PFA Urcan Vasile nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
 
Litigii

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Cheltuielile de returnare a produselor livrate, in situatia exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului, sunt exclisiv in sarcina consumatorului. Cheltuielile de returnare a produselor livrate care nu au fost solicitate, in situatia exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului, sunt in acest caz in sarcina noastra. Denuntarea de contract se face numai in scris. In acest caz PFA Urcan Vasile este obligat sa ramburseze sumele platite de consumator in timp de 30 de zile.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si PFA Urcan Vasile vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Meniu site

Coşul de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol

Statistici

Căutare

Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator

  •  
    Copyright MyCorp © 2018